Bruges Related Keywords & Suggestions - Bruges Long Tail Keywords

AKTIVITEITEN NIET ALLEEN VOOR TOERISTEN

Beautiful Places In Belgium / December 3, 2020

Na periodes van quarantaine, thuiswerk en -studie is het voor veel mensen moreel hard van de eentonigheid en belasting. Een verandering van locatie en actieve recreatie vrolijkt je op.

Vaak weten zelfs burgers niet van alle charmes van het gebied waar ze wonen. In het artikel van vandaag proberen we te vertellen over de meest populaire plaatsen en soorten buitenactiviteiten in België, favoriete van onze gasten. Misschien is er iets heel dicht bij je!

In recreatieparken kun je 's avonds een paar uur alleen wandelen of de hele dag doorbrengen met vrienden of familie. Bijvoorbeeld in “Melipark”, “Telecoo”, “Safari park Aywaille” en “Bobbejaaniand”.

Voor grotere plannen zijn wandelwegen in de Hoge Venen en de Ardennen geschikt. Attentie! Naar sommige gebieden mag je gaan onder begeleiding van een ervaren gids.

Een groot aantal goede wegen dragen bij aan de popularisatie van fietstochten over verschillende afstanden. Als je nog geen programma hebt, houd er dan rekening mee dat sommige reisbureaus fietstochten organiseren en interessante routes aanbieden.

Cruises op kanalen, rivieren en de zee blijven het kenmerk van België voor toeristen, het zal ook je helpen om bekende plaatsen op een nieuwe manier te zien.

Fans van spanning zullen genieten van kajakken op bergrivier L'Ourthe. Nog een populaire activiteit is er vissen in de Ardennen.

Degenen die willen ontspannen, zullen genieten van de thermische resorts en strandvakanties. Een van de eerste is de stad Spa, die beroemd is door zijn thermale water en Formule 1 racebanen. De beste stranden zijn Oostende, Koksijde, Saint-Idesbald, Knokke-Heist. Noordzeestrand is een echt paradijs voor mensen die de voorkeur geven aan koelwater.

Als jij en jouw reisgenoten hebben verschillende vakantieplannen: veel stranden bieden ook duiken, surfen, parachutespringen, een boot huren.

De meest geliefd in het koude seizoen blijft ski slalom. In de Hoge Venen, Malmedy, Bastenaken, Saint-Hubertzijn er veel plaatsen en heuvels.

Absoluut overal kun je een plekje of je eigen ding vinden om te ontsnappen aan de dagelijkse verveling. Blijf gezond en vrolijk!

Afbeelding van Dimitri Houtteman via Pixabay